top of page

TRÄNING

Vinterträning med Christian Sohlberg

Privatlektioner i simulatorerna på APC där vi går igenom svingen för valfritt slag i detalj och gör en förbättringsplan. Verktyg som används är Trackmansimulator och videoanalys. Alla priser inkluderar simulatorhyra (Ord. Pris 200-350:- per timme).
 

Försäsongserbjudande!

Köper man paketen med 3x50 eller 5x50 innan 14/2 så får man de till samma pris som under sommaren! Lektionerna gäller givetvis även i sommar, så ge en julklapp till någon du tycker om, eller dig själv som gör golfen ännu roligare!
1x50 minuter 900:-
3x50 minuter 2550:- (Kampanjpris 2300:-)
5x50 minuter 4150:- (kampanjpris 3750:-)

Gruppträningsupplägg
Veckovis träning i grupp, en timme i veckan i exklusiva grupper om 6 personer (två per simulator), vid 8 tillfällen. Vi går igenom teori och praktik i olika tekniker som ni kan ta med er ut när våren kommer!
Pris per person 1950:- (inklusive simulatorhyra). Det kommer finnas tider på olika dagar tillgängliga, skriv i anmälan vilken veckodag och vilket tidsspann som passar bäst så kommer jag sätta ihop grupper utifrån de önskemål som kommer in!
Är ni ett slutet gäng som vill ha ett eget anpassat upplägg så går det givetvis att lösa! Det enda jag behöver veta är hur många ni är och hur många pass ni vill ha så får ni en offert utifrån det!

 

Temakurser
Under vintersäsongen kommer det även att erbjudas temakurser, dvs kurser om ca 2–3 timmar med en grundligare fördjupning i en viss typ av slag! Tider och upplägg presenteras i januari!

För intresseanmälan, bokningar och frågor, hör av er till mig på christian@sohlberggolf.se, eller 070-320 00 62

image.png
bottom of page