top of page

EVENT

Vill du boka ett event ? Då är APC rätt ställe för dig eller ditt företag!

Välkommen till APC – Din ultimata destination för företagsevent och kundkvällar!
 

På APC erbjuder vi en unik kombination av sport, spel och social samvaro, perfekt för företagsevent och kundkvällar. Vår anläggning är inte bara en plats för aktivitet, utan en arena där kollegor kan stärka banden, och där företag kan bygga relationer med sina kunder.


Padel & Golf 

Upplev spänningen på padelbanor och ta del av den virtuella golfvärlden med våra tre Trackman 4-simulatorer. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, erbjuder vi en rolig och engagerande upplevelse för alla.


Shuffleboard, Pingis, Dart, Foosball & Cornhole

Utmana kollegorna i en vänlig tävling i något av våra många spel. Våra faciliteter är designade för att främja laganda och kamratskap i en avslappnad och underhållande miljö.


Restaurang 

Efter en dag full av aktiviteter kan ni njuta av en måltid i vår restaurang med 50 sittplatser, vi samarbetar med flera restauranger som tillfredsställer alla smaker, är det den perfekta platsen att ladda om och umgås.

Vi på APC är dedikerade till att skapa oförglömliga upplevelser. Vi erbjuder skräddarsydda paket för att möta era specifika behov, vare sig det gäller en mindre grupp eller ett större företagsevent. Från planering till genomförande, vi ser till att varje detalj är perfekt.
 

Boka ert nästa event hos oss på APC – där affärer möter nöje i en inspirerande och energigivande miljö. Kontakta oss idag för att börja planera ett minnesvärt event som kommer att tala till alla.

AKTIVITETER

bottom of page